Over ons

Wie wij zijn, wat wij doen

Sorina Clean heeft een breed pakket aan schoonmaakdiensten te bieden!
Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken en schoonhouden van woon-, leef- en werkomgevingen. Sorina Clean verzorgt de complete reiniging van onder andere kantoorpanden, restaurants, winkels, (huisartsen)praktijken, fabriekshallen, instellingen, winkelcentra en nog véél meer! Alvorens wij aan de slag gaan, overleggen wij met u waar uw wensen en behoeften precies liggen. Aan de hand van een duidelijk plan van aanpak, gaan onze medewerkers met gezwinde spoed voor u aan de slag. Op deze pagina kunt u een goed beeld krijgen over wat wij voor u kunnen betekenen als schoonmaakbedrijf in Delft en omgeving.

Huismeesterdiensten en huishoudelijke hulp

De vraag naar betrokken huismeesters is de laatste jaren enorm toegenomen. Logisch, want als zelfstandige alleskunner is de huismeester vaak de spil die menig wooncomplex draaiende houdt. Hij herstelt kleine defecten, vult apparaten en displays aan, verzamelt klachten, verricht lichte schoonmaakwerkzaamheden, beheert gemeenschappelijke ruimten, doet licht tuinonderhoud, helpt bij (interne) verhuizingen, geeft planten water, begeleidt externe monteurs en nog er zijn nog een heleboel zaken waar een huismeester voor zorgt. Wij, van Sorina Clean, bieden hierin ondersteuning en ontzorgen een huismeester volledig van zijn of haar verantwoordelijkheden.

Vloeren en meubilair reinigen

Een schone vloer, een verzorgd tapijt en schone matten zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Voor uw vloer en tapijt hebben wij de juiste schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en materialen in huis. Wij zorgen voor een grondige en diepe reiniging, zonder dat er enig residu achterblijft. Wij kunnen uw vloer ook verzegelen, waarna deze eenvoudiger te onderhouden is.
Uw meubilair wordt intensief gebruikt. Met name fauteuils met een stoffen bekleding bieden schadelijke bacteriën volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Bekledingsstoffen reinigen wij grondig. Wij hebben speciaal aandacht voor vormbehoud en een snelle, korte droogtijd.

Vloeronderhoud

Elk type vloer heeft zijn eigen onderhoud nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van intensief gebruikte fabrieks- en productievloeren. Wij beschikken over de juiste middelen en materialen om elk soort vloer te reinigen, te ontvetten en schoon te houden. Mede hierdoor zal de levensduur van uw vloer aanzienlijk langer zijn, wel zo prettig!

Sanitair reinigen

Goed onderhoud van uw sanitair en toiletgroepen is van doorslaggevend belang voor de hygiëne. Ook verlengt goed onderhoud de levensduur van vloeren, tegelwanden en, niet te vergeten, de installaties en het leidingwerk. Sorina Clean is gespecialiseerd in het snel en grondig reinigen van sanitaire ruimtes. Vervuiling zoals huidvetten, huidschilfers alsmede roest- en kalkaanslag worden verwijderd, ook op de moeilijk bereikbare plekken. Al uw sanitaire aansluitingen worden op grondige wijze in- en uitwendig gereinigd en gecontroleerd.